MEIKKITAITEILIJA – KAMPAAJA

Olen Marja Brink, meikkaamisen, stailaamisen ja kampaamisen ammattilainen. Viimeisen 20 vuoden aikana olen leikannut, värjännyt, kähertänyt, kihartanut, meikannut ja stailannut – ja rakastanut tätä kaikkea. Olen meikannut bändejä promokuviin ja musavideoihin, loihtinut juhlakampauksia häistä Linnan juhliin ja tehnyt päivittäin kauneudentekoja rakkaille asiakkailleni liikkeessäni Marilynissä. Teen työni aina ammattitaidolla ja huolella.

Minä uskon siihen, että ulkoinen muutos voi muuttua hyväksi oloksi sisällä. Etkö usko? Marilyn Monroen sanoin ”Nainen, joka ei pyydä mitään, ansaitsee kaiken.

Marja Brink
Marilynin perustaja

VALOKUVAAJA VILLE JUURIKKALA

Ville on kuvannut mm. Aerosmithin Steven Tyleria
Guns N’ Rosesin Slashia, Linkin Parkin Chester Benningtonia, oopperalaulaja Andrea Bocellia ja YK:n entistä pääsihteeriä Ban Ki-moonia.

Villen töitä on ollut esillä monissa merkittävissä
taidemuseoissa Suomessa (mm. Helsingin taidemuseo HAM) ja taidegallerioissa ympäri maailmaa. Hän on ainoa suomalainen, joka on päässyt amerikkalaisenMorrison Hotel Galleryn listoille 125 maailman arvostetuimman
musiikkialan valokuvaajan joukkoon.

Studio Marilyn ja meikkitaiteilija Marja Brink ovat olleet Ville
Juurikkalan tärkeimpiä yhteistyökumppaneita vuodesta 2005
(yhteisiä kuvauksia mm. Nightwish, Ville Valo ja Apocalyptica).

Villen teoksia voi Suomessa tilata osoitteesta: ArtBlock.fi
Saat alennuksen Studio Marilyn koodilla: MARILYN

villejuurikkala.com

Ville Juurikkala

VALOKUVAAJA JA FILMINTEKIJÄ AKU SAVOLAINEN

Kokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta mm. muotokuvauksesta, hää-, tapahtuma- sekä promokuvauksesta.

Kuvaajana pidän huolen siitä että kuvauksissa on vapautunut, iloinen ja turvallinen ilmapiiri sekä selkeä ohjaus.

Olen tehnyt myös yritys-, musiikki- ja matkailuvideoita sekä kolme indie-elokuvaa, joista kaksi on menestynyt kansainvälisillä filmifestivaaleilla.

Yhteistyöni meikkitaiteilija Marja Brink kanssa alkoi v. 2017 tunnelmallisessa ja rennossa Studio Marilynissä.

akusavolainen.com

Kommentteja

”Esiinnyn paljon työssäni ja on mahtavaa, kun on luottotekijä, joka tekee kaiken tosi hyvällä fiiliksellä ja tarvittaessa erittäin nopeasti laadun kärsimättä. Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä.”
HELENA ÅMAN
Tieto- ja rikoskirjailija, yrittäjä, puhuja, juontaja ja valokuvaaja

”Marja on ollut tekemässä meikit käytännössä kaikissa mun tärkeimmissä keikoissa Suomessa (Nightwish, Ville Valo/HIM, Kiko Loureiro/Megadeth jne.) Marjan kanssa on mahtava työskennellä!”
VILLE JUURIKKALA
Photographer

”Inspiroiva kampaamo, jossa äiti ja tytär käyvät yhdessä, ja ovat kumpikin aina erittäin tyytyväisiä. Erinomainen ja ihana taiteilija, loistavaa palvelua sekä viehättävä miljöö.”
PIRITTA & KERTTU KOIVUNIEMI

”Meikkitaiteilija Marja Brinkillä on käsittämätön kyky tehdä livenä se, mihin yleensä tarvitaan kuvanmuokkausohjelmia. Photoshopia oikeassa elämässä. Hänen usein käyttämänsä kehotus ’tule kaunistumaan’ pitää enemmän kuin paikkansa – sukupuolesta riippumatta.”
HETA HYTTINEN
Ginger Vine Management

”Marja on monipuolinen osaaja, joka taipuu moneen. Hän on hoitanut tapahtumissamme nopeat pikameikit, kampaukset ja trendivinkkien päivitykset ammattitaidolla. Kiitos Marjalle yhteistyöstä!”
TARJA PISTOL
Tavarapäällikkö, Aleksi 13